Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

GRUPATGE NACIONAL O TRANSPORT
COMBINAT NACIONAL

El grupatge o transport combinat és un tipus de transport molt sol·licitat pels nostres clients, ja que permet enviar una mercaderia a qualsevol punt, (sempre que el tràiler tingui accés) reduint el cost del transport considerablement. Això s'aconsegueix gràcies a que el vehicle, normalment un tràiler, va recollint mercaderia de diferents empreses fins a completar el vehicle i després lliurant aquesta mercaderia al llarg d'una ruta establerta.

El grupatge o transport combinat es diferencia de la paqueteria o paleteria en què la mercaderia no es diposita en cap magatzem intermedi ni es traspassa a un altre vehicle, sinó que viatja en el mateix vehicle que la càrrega fins a la seva destinació, evitant d'aquesta manera manipulacions innecessàries i minorant la possibilitat que la mercaderia sofreixi danys.

El tipus de mercaderia a transportar en els grupatges pot ser molt variada, des d'un palet, així com tot tipus de llargs, tubs, perfilería, planxes, maquinària, etc.

En el GRUPAJE O TRANSPORT COMBINAT, a diferència del transport URGENT O EXPRES, no es contracta una hora concreta per a la recollida o el lliurament, sinó que s'acorden uns horaris amplis perquè el vehicle pugui coordinar les diferents recollides o lliuraments a realitzar al llarg de la ruta.

El temps de trànsit de la mercaderia és de 24, 48 o 72 hores segons destinació i horaris d'obertura.

A l'hora de contractar un GRUPATGE O TRANSPORT COMBINAT, és molt important facilitar la màxima informació possible per a contractar així l'espai necessari de la mercaderia a enviar.

Dins d'aquestes dades es trobaria:

  • Tipus de mercaderia
  • Nombre d'embalums o palets
  • Tipus de palets
  • Dimensions llarg x ample x alt
  • Quilos
  • Tipus de càrrega i descàrrega (per darrere, lateral, per dalt)
  • Necessitat de contractar un vehicle amb porta elevadora
  • Lloc d'origen (nom d'empresa, adreça, municipi)
  • Lloc de destinació (nom d'empresa, adreça, municipi)

Tipus de Vehicle

En el GRUPATGE O TRANSPORT COMBINAT el tràiler se sol dividir en metres lineals de camió. Partint que un tràiler té unes mesures aproximades de 13,30 x 2,40 x 2,50 metres, el vehicle es dividiria en 10 metres o tràiler complet, amb un pes màxim per metre lineal de 1.750 Kg. fins a un total de 24.000 Kg. aproximadament.

Si parléssim de palets europeus, un tràiler pot carregar un total de 33 palets, cabent en 1 metre lineal 2 palets (1.750 Kg. màxim), en 2 metres lineals 4 palets (3.500 Kg. màxim), i així successivament.

Metres Lineals
(Llarg x 2,40 x 2,50 m)
Nº palets europeos
(0,80 x 1,20 x 2,50 m)
Quilos
- 1 Pal. 875
1M 2 Pal. 1.750
2M 4 Pal. 3.5000
3M 6 Pal. 5.250
4M 10 Pal. 7.000
5M 12 Pal. 8.750
6M 14 Pal. 10.500
7M 16 Pal. 12.250
8M 20 Pal. 14.000
9M 22 Pal. 15.750
10M 24 Pal. 17.500
TC 33 Pal. 24.000
transport combinat espanya

TIPUS DE TRANSPORT

Els llocs d'origen o destinació dels grupatges solen ser polígons industrials, no valent aquells situats en nuclis urbans o on no pugui accedir un tràiler.

En cas de no disposar de mitjans de càrrega i/o descàrrega, és a dir, que la

mercaderia, pel seu pes o dimensions, no es pugui carregar o descarregar mitjançant un toro o pont grua, existeix la possibilitat de contractar el servei COMBIGRUA, per la qual cosa, prèviament a la contractació del transport, es coordinaria l'enviament d'una grua al lloc de càrrega i/o descàrrega de la mercaderia.

* NO TRANSPORTEM: Animals, peribles, refrigerats o congelats, mercaderia a orri, vehicles o aeronaus, motocicletes, mobiliari per a mudances, cristall o vidre, telefonia mòbil, electrònica, metàl·lic, bitllets, efectes comercials, joies, obres d'art, premsa, mercaderia perillosa o ADR.

¿Necessites més informació?

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap tipus de compromís.