Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

CÀRREGUES COMPLETES AMB VEHICLES
DE RETORN NACIONAL

El servei CÀRREGUES COMPLETES AMB VEHICLES DE RETORN NACIONAL és un transport directe porta a porta consistent en carregar un en un punt i descarregar en un altre punt dins el territori nacional, contractant-se per a això un camió per a l'anada o per a la tornada.

El servei de CÀRREGUES COMPLETES AMB *VEHICLES DE RETORN resulta més econòmic que el transport URGENT O EXPRÉS, ja que en el primer s'aprofita el viatge d'un vehicle de carretera, contractant o l'anada o la tornada sense un horari concret, i en el segon s'envia un vehicle exclusiu per a l'empresa amb un horari determinat.

Per a contractar un transport de CÀRREGUES COMPLETES AMB VEHICLES DE RETORN és necessari especificar:

  • Tipus de mercaderia
  • Nombre d'embalums
  • Tipus de palets
  • Dimensions llarg x ample x alt
  • Quilos
  • Tipus de càrrega i descàrrega (per darrere, lateral, per dalt)
  • Mitjans de càrrega i descàrrega a contractar en cas necessari
  • Lloc d'origen (nom d'empresa, adreça, codi postal, municipi, província, horaris i telèfons de contacte)
  • Lloc de destinació (nom d'empresa, adreça, codigo postal, municipi, província, horaris i telèfons de contacte)

Els llocs d'origen o destinació del servei de CÀRREGUES COMPLETES AMB VEHICLES DE RETORN NACIONAL solen ser polígons industrials, no valent aquells situats en nuclis urbans o de difícil accés per al vehicle contractat.

En cas de no disposar de mitjans de càrrega i/o descàrrega, és a dir, que la mercaderia, pel seu pes o dimensions, no es pugui carregar o descarregar mitjançant un toro o pont grua, existeix la possibilitat de contractar el servei COMBIGRUA, per a la qual cosa, prèviament a la contractació del transport, es coordinaria l'enviament d'una grua al lloc de càrrega i/o descàrrega de la mercaderia.

En el servei CARREGUES COMPLETES AMB VEHICLES DE RETORN NACIONAL es poden contractar diversos tipus de vehicles, com per exemple un vehicle rígid de 7 metres (16 europalets) o un tràiler de 13,6 metres (33 europalets).

serveis especials de transport

* NO TRANSPORTEM: Animals, peribles, refrigerats o congelats, mercaderia a orri, vehicles o aeronaus, motocicletes, mobiliari per a mudances, cristall o vidre, telefonia mòbil, electrònica, metàl·lic, bitllets, efectes comercials, joies, obres d'art, premsa, mercaderia perillosa o ADR.

¿Necessites més informació?

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap tipus de compromís.