Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

Robetrans

Robetrans, S.L. és una empresa dedicada al transport de mercaderies per carretera a nivell Nacional i d'Europa, havent estat certificada des de l'any 1999 sota les normes de qualitat UNE EN ISO 9001:2008.

Els inicis de Robetrans es remunten a l'any 1981, quan va ser constituïda. El seu soci més veterà va començar en el transport l'any 1970 com a transportista autònom i actualment és una empresa familiar.

Encara que el tipus de serveis més habitual en els seus començaments era el transport urgent local i nacional, Robetrans no ha deixat d'evolucionar al llarg dels anys, realitzant actualment altres tipus de serveis tals com grupatges o transport combinat, retorns, grues, serveis especials, etc., i estant ara en una fase d'expansió a nivell europeu.

Per poder oferir una àmplia cobertura, Robetrans disposa d'una gran varietat de vehicles, que van des d'una furgoneta fins a un tràiler complet, grues i vehicles especials, comptant per a això amb una flota de més de 250 proveïdors homologats.

L'any 2014 Robetrans va obrir una delegació a Parla (Madrid), estenent d'aquesta manera la seva cartera de clients a nivell nacional.

El nostre horari d’atenció al client és de dilluns a divendres, de 7.00 a 19.00 hores ininterrompudament.

Contacte

Si desitja contactar amb nosaltres o realitzar-nos alguna consulta, ens pot trucar al 93 637 05 41 o omplir el següent formulari: