Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

REPARTIMENT (BARCELONA I MADRID)

El servei de repartiment és un transport porta a porta, consistent en carregar en un punt i descarregar en dos o més punts dins d'un radi d'acció d'uns 100 Km.

En el servei de repartiment el client pot contractar que es carregui en una data i hora determinades i es realitzin les descàrregues en altres punts segons l'ordre assenyalats o bé també es pot contractar que es realitzin càrregues i descàrregues en diferents punts.

Per als serveis de repartiment s’utilitza un vehicle en exclusiva per al client, directe porta a porta i sense passar per cap magatzem intermedi, per la qual cosa les manipulacions es limiten a les operacions de càrrega i descàrrega, reduint-se el risc que la mercaderia sofreixi danys.

Per contractar un transport de rodalies o transport urgent és aconsellable especificar:

  • Tipus de mercaderia
  • Nombre d'embalums o palets
  • Tipus de palets
  • Dimensions llarg x ample x alt
  • Quilos
  • Tipus de càrrega i descàrrega (per darrere, lateral, per dalt)
  • Necessitat de contractar un vehicle amb porta elevadora
  • Lloc d'origen (nom d'empresa, adreça, municipi)
  • Lloc de destinació (nom d'empresa, adreça, municipi)

Tipus de Vehicle

Amb aquestes dades podem avaluar el tipus de vehicle més adequat a enviar, que pot ser des d'una furgoneta de 1.000 Kg. fins a un tràiler de 24.000 Kg., i que a continuació detallem amb tonatges i mesures:

Tipus Vehicle Quilos Llarg Ample Alt Nº Palets Europeos
(0,80 x 1,20 m)
Furgoneta 1.000 3,00 1,20 1,70 1-3
Furgó 1.500 4,00 2,00 2,10 4-6
Camió 3.000 5,00 2,20 2,35 7-9
Camió 5.000 6,00 2,30 2,40 10-12
Camió 7.000 7,00 2,40 2,40 13-14
Camió 10.000 7,50 2,40 2,50 15-16
repartiment mercaderies madrid

TIPUS DE TRANSPORT

El tipus de mercaderia a enviar pot ser molt variat, tal com maquinària, perfileria, tubs, etc.

Entre la mercaderia exceptuada per a aquest tipus de transport estaria el vidre, cristall, mercaderia perillosa o ADR, peribles, mercaderia refrigerada, àrids, vehicles, mudances, …

En cas de no disposar de mitjans per a la càrrega i/o descàrrega, és a dir, que no es disposi de toro o pont grua, existeix la possibilitat de contractar un vehicle amb porta elevadora. Tan sols ha d'esmentar-ho a l'hora de contractar el servei.

En cas de necessitar un transport de rodalies o urgent, pot consultar-nos i li donarem un preu tancat el més ajustat a les seves necessitats.

* NO TRANSPORTEM: Animals, peribles, refrigerats o congelats, mercaderia a orri, vehicles o aeronaus, motocicletes, mobiliari per a mudances, cristall o vidre, telefonia mòbil, electrònica, metàl·lic, bitllets, efectes comercials, joies, obres d'art, premsa, mercaderia perillosa o ADR.

¿Necessites més informació?

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap tipus de compromís.