Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

GRUPATGE EUROPA O TRANSPORT
COMBINAT EUROPA

El Grupatge Europa o transport combinat és un tipus de transport molt sol·licitat pels nostres clients, ja que permet enviar una mercaderia a qualsevol punt d'Europa (consultar països), sempre que el tràiler tingui accés, reduint el cost del transport considerablement. Això s'aconsegueix gràcies a que el vehicle, normalment un tràiler, va recollint mercaderia de diferents empreses fins a completar el vehicle i després va lliurant aquesta mercaderia al llarg d'una ruta establerta.

El tipus de mercaderia a transportar en el Grupatge Europa o transport combinat pot ser molt variat, des d’un palet, així com tot tipus de llargs, tubs, perfileria, planxes, maquinària, etc.

En el servei Grupatge Europa o transport combinat Europa, a diferència del serveis urgents o exprés, no es contracta una data i hora concretes per a la recollida o el lliurament, sinó que s'acorden unes dates i horaris amplis perquè el vehicle pugui coordinar les diferents recollides o lliuraments a realitzar al llarg de la ruta.

El temps de trànsit de la mercaderia varia depenent del país de destinació.

A l'hora de contractar un servei EUROPA GRUPATGE O TRANSPORT COMBINAT EUROPA, és molt important facilitar la màxima informació possible per així contractar l'espai necessari per a la mercaderia a enviar.

Dins d'aquestes dades es trobaria:

  • Tipus de mercaderia
  • Nombre d'embalums o palets
  • Tipus de palets
  • Dimensions llarg x ample x alt
  • Quilos
  • Tipus de càrrega i descàrrega (per darrere, lateral, per dalt)
  • Necessitat de contractar un vehicle amb porta elevadora
  • Lloc d'origen (nom d'empresa, adreça, municipi)
  • Lloc de destinació (nom d'empresa, adreça, municipi)

Tipus de Vehicle

En el grupatge Europa o transport combinat el tràiler se sol dividir en metres lineals de camió. Partint de què un tràiler té unes mesures aproximades de 13,30 x 2,40 x 2,50 metres, el vehicle es dividiria en 10 metres o tràiler complet, amb un pes màxim per metre lineal de 1.750 Kg. fins a un total de 24.000 Kg. aproximadament.

Si parléssim de palets europeus, un tràiler pot carregar un total de 33 palets, cabent en 1 metre lineal 2 palets (1.750 Kg. màxim), en 2 metres lineals 4 palets (3.500 Kg. màxim) i així successivament.

Metres Lineals
(Llarg x 2,40 x 2,50 m)
Nº palets europeos
(0,80 x 1,20 x 2,50 m)
Quilos
- 1 Pal. 875
1M 2 Pal. 1.750
2M 4 Pal. 3.5000
3M 6 Pal. 5.250
4M 10 Pal. 7.000
5M 12 Pal. 8.750
6M 14 Pal. 10.500
7M 16 Pal. 12.250
8M 20 Pal. 14.000
9M 22 Pal. 15.750
10M 24 Pal. 17.500
TC 33 Pal. 24.000
transport combinat europa

TIPUS DE TRANSPORT

Els llocs d'origen o destinació dels grupatges solen ser polígons industrials, no valent aquells situats en nuclis urbans o on no pugui accedir un tràiler.

En cas de necessitar un transport GRUPATGE EUROPA O TRANSPORT COMBINAT pot consultar-nos i li donarem un PREU TANCAT el més ajustat a les seves necessitats.

* NO TRANSPORTEM: Animals, peribles, refrigerats o congelats, mercaderia a orri, vehicles o aeronaus, motocicletes, mobiliari per a mudances, cristall o vidre, telefonia mòbil, electrònica, metàl·lic, bitllets, efectes comercials, joies, obres d'art, premsa, mercaderia perillosa o ADR.

¿Necessites més informació?

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap tipus de compromís.