Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

COMBIGRUA NACIONAL O GRUA
COMBINADA NACIONAL

  • Àmplia disponibilitat de grues amb diferents llargs i tonatges
  • Combinació de grues amb serveis URGENT NACIONAL o GRUPATGE NACIONAL

El servei COMBIGRUA NACIONAL o GRUA COMBINADA NACIONAL és un servei complementari d'un transport URGENT NACIONAL O GRUPATGE NACIONAL que es contracta en el cas de no disposar de mitjans de càrrega i/o descàrrega, és a dir, que la mercaderia, pel seu pes o dimensions, no es pugui carregar i/o descarregar manualment pel destinatari o mitjançant un toro o pont grua.

Per a això, es contracta simultàniament el servei URGENT NACIONAL O GRUPATGE NACIONAL amb el servei d'una grua, coordinant-ho perquè tant el vehicle com la grua es posin d'acord per a la descàrrega de la mercaderia.

Per a la contractació del servei COMBIGRUA NACIONAL o GRUA COMBINADA NACIONAL és molt important saber les mesures i pesos de la mercaderia a descarregar, si la descàrrega és al terra o en altura, i en aquest últim cas l'altura i la distància des del vehicle.

grua transporte

* NO TRANSPORTEM: Animals, peribles, refrigerats o congelats, mercaderia a orri, vehicles o aeronaus, motocicletes, mobiliari per a mudances, cristall o vidre, telefonia mòbil, electrònica, metàl·lic, bitllets, efectes comercials, joies, obres d'art, premsa, mercaderia perillosa o ADR.

¿Necessites més informació?

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap tipus de compromís.