Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir dades estadístiques i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències. Continuar navegant implica la seva acceptació. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a Política de cookies Més informació Acceptar

GRUA NACIONAL

Àmplia disponibilitat de grues amb diferents llargs i tonatges

Per a la contractació d'una GRUA és molt important saber les mesures i pesos de la mercaderia a descarregar, si la descàrrega és al terra o en altura, i en aquest últim cas l'altura i la distància des del vehicle.

En cas de necessitar el servei d'una GRUA, pot consultar-nos i li donarem un PREU TANCAT el més ajustat a les seves necessitats.

transport combinat europa

* NO TRANSPORTEM: Animals, peribles, refrigerats o congelats, mercaderia a orri, vehicles o aeronaus, motocicletes, mobiliari per a mudances, cristall o vidre, telefonia mòbil, electrònica, metàl·lic, bitllets, efectes comercials, joies, obres d'art, premsa, mercaderia perillosa o ADR.

¿Necessites més informació?

Si vols contractar els nostres serveis o tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i t'atendrem sense cap tipus de compromís.